Website laten ontwerpen: Het belang van een grafisch vormgever.

Een aantrekkelijk en functioneel ontwerp kan het verschil maken tussen een gewone website en een website die bezoekers vasthoudt en omzet genereert.

14+ jaar ervaring

Webdesign, hosting en vormgeving

220+ projecten

Ontwerp en ontwikkeling van websites en webshops

90+ abonnementen

Hosting en onderhoud abonnementen

Als u op zoek bent naar een professionele en unieke website voor uw bedrijf, dan is het inschakelen van een ervaren grafisch vormgever van groot belang. Een aantrekkelijk en functioneel ontwerp kan het verschil maken tussen een gewone website en een website die bezoekers vasthoudt en omzet genereert. Als grafisch vormgever met expertise in het ontwerpen van websites en webshops, kan ik u helpen om uw online aanwezigheid te versterken en uw merkidentiteit te laten stralen.

Waarom een grafisch vormgever voor uw website?

Wanneer u een website wilt laten ontwerpen, zijn er veel aspecten waarmee rekening moet worden gehouden. Het uiterlijk en de gebruikerservaring van uw website zijn van cruciaal belang om bezoekers te boeien en ze te laten terugkeren. Een grafisch vormgever heeft de nodige vaardigheden om esthetische en functionele elementen te combineren, waardoor uw website er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is.

Met behulp van geavanceerde tools zoals photoshop en illustrator, kan ik op maat gemaakte banners, iconen, animaties, advertenties en call-to-action lay-outs ontwerpen die uw website laten opvallen. Door gebruik te maken van zoekwoordoptimalisatie en SEO-vriendelijke ontwerpen, zorg ik ervoor dat uw website beter vindbaar is in zoekmachines, vooral wanneer mensen zoeken naar “website laten ontwerpen”.

Visuele elementen die uw merk versterken

Een consistente visuele identiteit is essentieel voor het opbouwen van merkherkenning en vertrouwen. Als grafisch vormgever zorg ik ervoor dat alle visuele elementen, zoals uw logo, huisstijl, brochure, magazine, banners, flyers, en andere materialen, perfect aansluiten bij uw merk en identiteit als ondernemer. Door uw merk op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren, zullen klanten een positieve indruk krijgen en eerder voor uw producten of diensten kiezen.

Optimalisatie voor online gebruik

Naast het ontwerpen van visuele elementen, begrijp ik ook het belang van geoptimaliseerde foto’s en afbeeldingen voor uw website of webshop. Door foto’s te bewerken en te optimaliseren, zorg ik ervoor dat ze scherp, kleurrijk en sfeervol zijn, en naadloos aansluiten bij uw merk. Dit verbetert niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar ook de laadtijd van uw website, wat weer positieve invloed heeft op uw SEO-ranking en gebruikerservaring.

Bespaar op kosten met een reseller van drukkerijen

Naast het ontwerpen van uw website-elementen, bied ik als grafisch vormgever nog een voordeel. Als reseller van vier grote drukkerijen en leveranciers, kan ik het hele druk- en fabricageproces voor u regelen. Dit betekent dat u profiteert van schaalvoordelen en bespaart op de kosten van het drukken en fabriceren van materialen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de logistiek, want ik zorg ervoor dat het materiaal bij u wordt afgeleverd.

Als u een professionele website of webshop wilt laten ontwerpen en een blijvende indruk wilt maken op uw bezoekers, dan is een ervaren grafisch vormgever onmisbaar. Met mijn expertise in het ontwerpen van aantrekkelijke visuele elementen, zoekwoordoptimalisatie en SEO-vriendelijke ontwerpen, kan ik uw online aanwezigheid versterken en uw merk laten schitteren. Neem vandaag nog contact met mij op om uw visie tot leven te brengen!

5/5
Een jaar of 6 geleden in contact gekomen met Gerrit Kelly. Ik ken Gerrit als een man van zijn woord en een snelle schakel om zo snel mogelijk de wens van de klant in te vullen. Daarnaast denkt hij altijd mee om innovatie marketingwegen te bewandelen. Kortom, het voelt als een collega waar je op kunt bouwen.
Rick Spijkerboer
Raalte
5/5
Gerrit Kelly heeft uiting gegeven aan de professionaliteit die ik als ondernemer uit wil stralen. De vele complimenten die ik kreeg voor de website behoren Gerrit toe. Hij heeft mij meerdere malen voor onhandige keuzes behoed; er wordt goed geluisterd en adequaat gereageerd op zorgen en vragen. De geboden service was boven verwachting, voor mij een zorg minder!
Wilma van Leeuwen
Wapenveld
5/5
Wat geweldige snelle en correcte service. Gerrit heeft een update probleem van mijn wordpress site binnen een uur opgelost en daarnaast meteen allerlei andere zaken die hij tegenkwam meegenomen. Enorm fijn. Daarnaast heb ik advies gekregen hoe ik problemen in de toekomst kan voorkomen en de site sneller kan maken. Ik kan Gerrit Kelly aan iedereen van harte aanbevelen.
Mattheus Bleijenberg
Epe
5/5
De samenwerking met Gerrit is werkelijk geweldig! De website/webshop die hij voor ons heeft gemaakt is prachtig, helder, en hij functioneert top! Gerrit is daarbij altijd bereikbaar, zelfs in de avond. Volledige begeleiding tijdens de opstartfase maar ook nadien. Hij neemt de tijd voor je en denkt enorm met je mee. Die kom je nog maar weinig tegen. Een echte aanrader!
Andrea de Winkel
Amstelveen

Ga voor de beste presentatie van uw bedrijf op het internet.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!