Website of webshop laten maken

Ontwerp, lay-out en functionaliteiten zoals jij het wilt

Wil je een website of webshop die precies past bij jouw bedrijf en visie? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij maken websites en webshops op maat, wat betekent dat we jouw ideeën verwerken. Of het nu gaat om het ontwerp, de lay-out of de functionaliteiten, alles wordt speciaal voor jou gebouwd en geïmplementeerd. Samen zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid perfect aansluit bij wat jij voor ogen hebt.

Webshop maken met WooCommerce
Website maken met pagebuilder Elementor

Wat kost een website of webshop op maat

Een bedrijfswebsite al vanaf € 1.375,- en een kant-en-klare e-commerce site (webwinkel) vanaf € 2.275,-

Het vaststellen van standaard prijzen voor websites of webshops op maat is een uitdaging vanwege de unieke aard van elk project. Elke website of webshop wordt op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften, doelstellingen en complexiteit. Factoren zoals functionaliteiten, ontwerp, content en technische vereisten variëren sterk van project tot project. Daarom is eerst overleg nodig om een nauwkeurige prijsinschatting te kunnen geven. Het is onze prioriteit om transparantie te bieden en samen met jou een op maat gemaakte oplossing te vinden die voldoet aan jouw verwachtingen en budget.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

De volgende aspecten hebben invloed op de prijs voor een website of webshop op maat:

Doel van de website

Wat is het doel van de website? Is het een portfolio, een e-commerce site, een blog, een bedrijfswebsite, enzovoort? Het doel van de website beïnvloedt het ontwerp en de functionaliteit ervan.

Wie is de beoogde doelgroep? Leeftijd, geslacht, interesses, beroep, enzovoort. Kennis van de doelgroep helpt bij het ontwerpen van een website of webshop die aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is voor de beoogde gebruikers.

Welke functionaliteiten moeten er aanwezig zijn? Bijvoorbeeld een contactformulier, een reserveringsformulier, een zoekfunctie, een nieuwsbriefinschrijving, portfolio, sociale media-integratie, enzovoort.

Wordt de inhoud door jou aangeleverd, of wordt er van ons verwacht dat wij de inhoud creëren? Dit omvat tekst, afbeeldingen, video’s, en andere media.

Heb je specifieke voorkeuren voor het ontwerp? Kleuren, stijlen, lay-out, enzovoort. Referentievoorbeelden van andere websites of webshops kunnen hierbij nuttig zijn.

Wat is het beschikbare budget voor het project en wat is de gewenste deadline? Dit helpt bij het bepalen van de haalbaarheid van het project en het opstellen van een passende offerte.

Wordt er na de lancering van de website of webshop onderhoud en ondersteuning verwacht? Zo ja, wat zijn de verwachtingen hieromtrent?

Waarom Webdesign bureau Gerrit Kelly

Wij creëren een professioneel ogende website die de geloofwaardigheid van jouw bedrijf verhoogt. Dit is een cruciale factor voor het aantrekken van potentiële klanten en het opbouwen van vertrouwen in jouw merkidentiteit.

Wij bouwen een website of webshop die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gemakkelijk te navigeren en functioneel is voor gebruikers. Dit resulteert in een betere gebruikerservaring, wat de kans vergroot dat bezoekers terugkeren en uiteindelijk klant worden.

Met de groeiende toegang tot internet via verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets, is het hebben van een responsieve website essentieel geworden. Wij zorgen voor een ontwerp dat zich aanpast aan verschillende schermformaten, waardoor de beleving en bruikbaarheid van de website op alle apparaten wordt gegarandeerd.

Het ontwikkelen van een effectieve website of webshop vereist technische kennis van programmeertalen, content management systemen, SEO en andere webtechnologieën. Webdesign bureau Gerrit Kelly werkt samen met een team specialisten en een partner webdesign bureau in Zwolle. Kennis, ervaring en expertise zijn gegarandeerd.

Na de lancering van een website of webshop is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden en eventuele problemen snel op te lossen. Veelal zijn dit technische werkzaamheden die moeten worden gedaan door een specialist. Wij ondersteunen jou bij dit onderhoud. Voor een betaalbaar maandbedrag maken we back-ups, installeren updates, lossen we bugs en problemen op en implementeren we nieuwe functies. Jij kunt je concentreren op jouw kernactiviteiten.

Gratis adviesgesprek

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Na ontvangst van het formulier bel ik je op een voor jou gunstig moment.