Webshop laten maken?

Ik ben dé webdesigner die u zoekt! Ik bouw webshops vanaf de allereerste frame tot aan de laatste pixel. U kunt rekenen op een webshop op maat die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

14+ jaar ervaring

Webdesign, hosting en vormgeving

220+ projecten

Ontwerp en ontwikkeling van websites en webshops

90+ abonnementen

Hosting en onderhoud abonnementen

Ontwerp op maat

Bij het ontwerpen van uw webshop houd ik rekening met elk detail. Van de pagina’s tot aan de headers, banners, iconen en meer. Alles wordt zorgvuldig vormgegeven, zodat uw webshop een professionele uitstraling krijgt en bezoekers aantrekt.

Geoptimaliseerde foto’s

Afbeeldingen spelen een cruciale rol in een aantrekkelijke webshop. Daarom bewerk en optimaliseer ik alle foto’s, zodat ze perfect geschikt zijn voor online gebruik. Hierdoor wordt de laadtijd van uw webshop geoptimaliseerd en blijft de beeldkwaliteit uitstekend.

WooCommerce integratie

Om uw webshop van een krachtige en gebruiksvriendelijke backend te voorzien, integreer ik WooCommerce. Hiermee kunt u gemakkelijk uw producten beheren en orders verwerken. Alles wordt nauwkeurig ingesteld, van productcategorieën en filters tot attributen, belastingtarieven, verzendkosten en betaalopties.

Kant-en-klare oplevering

Uw webshop wordt volledig en klaar voor gebruik bij u afgeleverd. Dit betekent dat u meteen kunt beginnen met online verkopen. Ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt, zodat u zich kunt richten op het laten groeien van uw online business.

Veiligheid voorop

Een veilige webshop is van essentieel belang voor zowel u als uw klanten. Daarom zorg ik ervoor dat uw webshop optimaal beveiligd is. Uw klanten kunnen met een gerust hart winkelen en vinden uw webshop betrouwbaar.

SEO-optimalisatie

Een prachtige webshop alleen is niet voldoende. Daarom voer ik gedegen SEO (Search Engine Optimization) uit, zodat uw webshop beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Hierdoor krijgt u meer organisch verkeer en potentiële klanten naar uw webshop.

Klantvriendelijke webteksten

Sterke webteksten zijn onmisbaar om uw bezoekers te overtuigen een product of dienst op uw webshop te kopen. Ik schrijf klantvriendelijke content die niet alleen uw producten en diensten beschrijft, maar ook uw merkverhaal vertelt. Dit zorgt voor een betere klantbetrokkenheid en een hogere conversie.

Kortom, als u een webshop op maat wilt laten maken, bent u bij mij aan het juiste adres. Ik neem het volledige ontwerp- en bouwproces voor mijn rekening, zorg voor een veilige en gebruiksvriendelijke webshop en optimaliseer deze voor SEO. Samen zetten we uw online business op de kaart! Neem vandaag nog contact op en laat uw droomwebshop werkelijkheid worden.

5/5
Een jaar of 6 geleden in contact gekomen met Gerrit Kelly. Ik ken Gerrit als een man van zijn woord en een snelle schakel om zo snel mogelijk de wens van de klant in te vullen. Daarnaast denkt hij altijd mee om innovatie marketingwegen te bewandelen. Kortom, het voelt als een collega waar je op kunt bouwen.
Rick Spijkerboer
Raalte
5/5
Gerrit Kelly heeft uiting gegeven aan de professionaliteit die ik als ondernemer uit wil stralen. De vele complimenten die ik kreeg voor de website behoren Gerrit toe. Hij heeft mij meerdere malen voor onhandige keuzes behoed; er wordt goed geluisterd en adequaat gereageerd op zorgen en vragen. De geboden service was boven verwachting, voor mij een zorg minder!
Wilma van Leeuwen
Wapenveld
5/5
Wat geweldige snelle en correcte service. Gerrit heeft een update probleem van mijn wordpress site binnen een uur opgelost en daarnaast meteen allerlei andere zaken die hij tegenkwam meegenomen. Enorm fijn. Daarnaast heb ik advies gekregen hoe ik problemen in de toekomst kan voorkomen en de site sneller kan maken. Ik kan Gerrit Kelly aan iedereen van harte aanbevelen.
Mattheus Bleijenberg
Epe
5/5
De samenwerking met Gerrit is werkelijk geweldig! De website/webshop die hij voor ons heeft gemaakt is prachtig, helder, en hij functioneert top! Gerrit is daarbij altijd bereikbaar, zelfs in de avond. Volledige begeleiding tijdens de opstartfase maar ook nadien. Hij neemt de tijd voor je en denkt enorm met je mee. Die kom je nog maar weinig tegen. Een echte aanrader!
Andrea de Winkel
Amstelveen

Ga voor de beste presentatie van uw bedrijf op het internet.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!