Webdesign Zwolle

Een website laten maken door een webdesigner in regio Zwolle

Mijn naam is Gerrit Kelly en ik ben webdesigner en grafisch vormgever in de regio Zwolle. Sinds 1998 heb ik mij gespecialiseerd in webdesign, WordPress, WooCommerce, Elementor, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en grafische vormgeving. Ik ontwerp en bouw websites en webshops op maat voor ondernemers en bedrijven. Daarnaast verzorg ik ook de hosting en het onderhoud zodat mijn klanten in Zwolle zich niet hoeven bezig te houden met deze technische rompslomp. De ondernemers en bedrijven (80+) die gebruik maken van mijn webdesign diensten komen hoofdzakelijk uit de regio’s Zwolle, Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Maar in heel Nederland en België lever ik mijn diensten aan tevreden klanten.

Geld verdienen in Zwolle met een professionele en goed ingerichte website of webshop

Er is geen tweede kans voor een eerste indruk! Dat geldt ook voor internet. Een website met informatie over uw bedrijf, uw producten, uw diensten is onmisbaar in de huidige digitale wereld. Het is dé manier om klanten te informeren en enthousiasmeren. Wist u dat een professionele en goed ingerichte website en/of webshop zorgt voor gemiddeld 40% omzetverhoging? Zorg er dus voor dat uw website of webshop professioneel is opgezet met een geweldige uitstraling. En responsive is, dus geschikt voor smartphone, tablet en laptop. Een absolute must.

Gerrit Kelly | Webdesigner & Grafisch Vormgever

Waarom een website op maat i.p.v. een thema (theme)?

Alles draait natuurlijk om kwaliteit en flexibiliteit. Je wilt het liefst een website op maat omdat dit voor nu en in de toekomst veel voordelen heeft. Je zit bijvoorbeeld niet vast aan een thema waarvoor je jaarlijks een licentie betaald en het ontwerp en lay-out grotendeels vaststaat. Want als je een thema in de toekomst wilt restylen, aanpassen of uitbreiden dan loop je tegen grenzen aan en dus tegen onnodig hoge kosten. Het thema moet worden omgezet en dit is complex. Of er moet een nieuw thema worden gezocht en opnieuw worden geïnstalleerd en gevuld. Zonde van de tijd en het geld. Een website op maat kent deze problemen niet. Je kunt jouw wensen aan mij doorgeven en ik maak de website zoals jij het in je hoofd hebt. Daarnaast is een website op maat flexibel, makkelijk te restylen, uit te breiden en aan te passen. Nu misschien een iets grotere investering maar later veel goedkoper dan een thema website.

Hosting en onderhoud van uw website of webshop

Het hosten en onderhouden van een website of webshop is een complexe en tijdrovende klus. Vooral als dit geen ‘gesneden koek’ voor u is. Als u zich niet bezig wilt houden met deze technische rompslomp dan doe ik dit graag voor u. U kunt zich dan bezig houden met uw reguliere werkzaamheden. Nog een voordeel van een Hosting & Onderhoud abonnement: u ontvangt een flinke korting op de prijs voor de bouw van uw website, webshop of blog.

Gratis adviesgesprek

Is het voor u tijd om een nieuwe website of webshop te laten ontwerpen en bouwen? Dit doe ik graag voor u! Ik reken aantrekkelijke tarieven in combinatie met een hosting & onderhoud abonnement. Dus laten we eens van gedachten wisselen. Uiteraard gratis en vrijblijvend. Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen doorspreken. U kunt mij bellen, appen of mailen.

Met hartelijke groet,

Gerrit Kelly
Webdesigner & Grafisch vormgever