Webdesign op maat: Uw ideale website vanaf de eerste frame!

Bent u op zoek naar een ervaren webdesigner die uw droomwebsite vanaf nul kan ontwerpen en bouwen? Zoek niet verder, want ik sta voor u klaar!

14+ jaar ervaring

Webdesign, hosting en vormgeving

220+ projecten

Ontwerp en ontwikkeling van websites en webshops

90+ abonnementen

Hosting en onderhoud abonnementen

Als webdesigner heb ik een passie voor het creëren van unieke, op maat gemaakte websites die perfect aansluiten bij uw behoeften en doelen. Vanuit mijn expertise in webdesign, neem ik u graag mee door het proces van het ontwerpen en bouwen van uw website, vanaf het allereerste concept tot de uiteindelijke lancering.

Het ontwerpen van uw website: Maatwerk tot in de details

Ik geloof sterk in de kracht van maatwerk, en daarom begin ik het proces door uw wensen en visie grondig te begrijpen. Samen bespreken we uw ideeën voor de pagina’s, headers, banners, iconen en andere elementen die uw website zullen sieren. Gedurende dit stadium krijgt u de mogelijkheid om actief input te leveren en eventuele aanpassingen te maken, zodat het ontwerp perfect aansluit bij uw bedrijf en doelgroep.

Bij het ontwerpen van uw website houd ik niet alleen rekening met de look and feel, maar ook met functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Uw website moet immers een positieve ervaring bieden aan de bezoekers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Geoptimaliseerde foto’s en sterke webteksten: Visuele aantrekkingskracht en inhoudelijke waarde

Een aantrekkelijke website bevat niet alleen boeiende visuele elementen, maar ook geoptimaliseerde foto’s en sterke webteksten. Ik neem de tijd om alle foto’s te bewerken en te optimaliseren voor een snelle laadtijd en een optimale presentatie op het web. Zo bent u verzekerd van een visueel aantrekkelijke en professionele website.

Daarnaast begrijp ik het belang van inhoud. Uw website moet niet alleen mooi zijn, maar ook waardevolle informatie bieden aan uw bezoekers. Daarom kan ik u ondersteunen bij het schrijven van klantvriendelijke webteksten die niet alleen uw boodschap overbrengen, maar ook goed geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO). Hierdoor wordt uw website beter vindbaar voor potentiële klanten en vergroot u uw online bereik.

Herhalend bouwproces: Uw tevredenheid staat voorop

Het bouwen van uw website gebeurt in een herhalend proces. Nadat het ontwerp volledig naar uw wens is, beginnen we met de daadwerkelijke bouw van de website. Ik bouw de pagina’s stuk voor stuk en stuur elke pagina ter goedkeuring naar u op. U heeft de volledige controle en beslist welke aanpassingen nodig zijn voordat we doorgaan naar de volgende stap.

Dit proces herhaalt zich totdat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Uw feedback is van onschatbare waarde, en ik ben pas tevreden als u dat ook bent. Ik werk nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw website volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Gedegen SEO: Vergroot uw online zichtbaarheid

Naast het ontwerpen en bouwen van uw website, bied ik ook de mogelijkheid om een gedegen SEO-techniek toe te passen. Hierbij wordt uw website geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat uw website hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer potentiële klanten zoeken naar producten of diensten die u aanbiedt. Een goede SEO-aanpak kan uw online zichtbaarheid vergroten en meer bezoekers naar uw website leiden.

Samengevat: Uw ideale website op maat

Als webdesigner ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerkwebsites. Van het eerste concept tot het laatste detail, ik sta garant voor een website die volledig aan uw wensen voldoet. Met geoptimaliseerde foto’s, sterke webteksten en de mogelijkheid van een gedegen SEO-aanpak, zal uw website niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook goed presteren in de zoekresultaten. Samen zullen we werken aan een website waar u trots op kunt zijn en die uw online aanwezigheid versterkt.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op om uw ideale website op maat te bespreken. Of vraag een offerte of gratis en vrijblijvend proefontwerp aan. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken aan uw succesvolle online presentatie!

5/5
Een jaar of 6 geleden in contact gekomen met Gerrit Kelly. Ik ken Gerrit als een man van zijn woord en een snelle schakel om zo snel mogelijk de wens van de klant in te vullen. Daarnaast denkt hij altijd mee om innovatie marketingwegen te bewandelen. Kortom, het voelt als een collega waar je op kunt bouwen.
Rick Spijkerboer
Raalte
5/5
Gerrit Kelly heeft uiting gegeven aan de professionaliteit die ik als ondernemer uit wil stralen. De vele complimenten die ik kreeg voor de website behoren Gerrit toe. Hij heeft mij meerdere malen voor onhandige keuzes behoed; er wordt goed geluisterd en adequaat gereageerd op zorgen en vragen. De geboden service was boven verwachting, voor mij een zorg minder!
Wilma van Leeuwen
Wapenveld
5/5
Wat geweldige snelle en correcte service. Gerrit heeft een update probleem van mijn wordpress site binnen een uur opgelost en daarnaast meteen allerlei andere zaken die hij tegenkwam meegenomen. Enorm fijn. Daarnaast heb ik advies gekregen hoe ik problemen in de toekomst kan voorkomen en de site sneller kan maken. Ik kan Gerrit Kelly aan iedereen van harte aanbevelen.
Mattheus Bleijenberg
Epe
5/5
De samenwerking met Gerrit is werkelijk geweldig! De website/webshop die hij voor ons heeft gemaakt is prachtig, helder, en hij functioneert top! Gerrit is daarbij altijd bereikbaar, zelfs in de avond. Volledige begeleiding tijdens de opstartfase maar ook nadien. Hij neemt de tijd voor je en denkt enorm met je mee. Die kom je nog maar weinig tegen. Een echte aanrader!
Andrea de Winkel
Amstelveen

Ga voor de beste presentatie van uw bedrijf op het internet.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!