Webdesign op maat.

Een professionele en goed ingerichte website of webshop zorgt voor gemiddeld 40% omzetverhoging. Het is in deze digitale tijd ‘de brochure’ van een ondernemer of bedrijf op het internet. Ga dus niet over één nacht ijs! Denk goed na over het ontwerp, de lay-out en de nodige functionaliteiten.

14+ jaar ervaring

Webdesign, hosting en vormgeving

220+ projecten

Ontwerp en ontwikkeling van websites en webshops

90+ abonnementen

Hosting en onderhoud abonnementen

Webdesign op maat voor de website of webshop die u wenst!

14+ jaar ervaring in het bouwen van WordPress websites, WooCommerce webshops en de pagebuilder Elementor.

Sinds 2009 bouw ik websites, webshops en blogs op maat voor ondernemers in het MKB. Een website of webshop is in deze digitale tijd onmisbaar voor de groei van uw onderneming. Het is tegenwoordig voor potentiële klanten de eerste kennismaking met uw diensten en producten.

Digitale bedrijfspresentatie

Een professionele en goed ingerichte website of webshop zorgt voor gemiddeld 40% omzetverhoging. Dit resultaat heeft nauwelijks iets te maken met complexe kostbare functionaliteiten. Het gaat om gebruiksvriendelijkheid, ontwerp, lay-out, en vindbaarheid. Scherpe en indrukwekkende foto’s, ontwerpen op maat, pakkende teksten, foutloze lay-outs voor allerlei soorten mobiele apparaten en een gedegen SEO. Dat is de basis! Als die goed is dan krijgt een bedrijf meer (online) aandacht. De website genereert meer bezoekers en dit resulteert in meer leads en inkomsten.

Ga dus niet over één nacht ijs! De website of webshop is ‘de brochure’ van uw bedrijf op het internet. Denk goed na over het ontwerp, de lay-out en de nodige functionaliteiten. U krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk.

Gratis adviesgesprek

Vindt u het tijd voor een nieuwe website of webshop en wilt u graag scoren op internet? Voor een advies en/of een offerte met de beste prijs en voorwaarden ga ik graag met u in gesprek. Klik op de button gratis adviesgesprek hieronder. Dan plannen we een dag en tijd voor een telefoon- of videogesprek. Overdag geen tijd? Geen probleem. Ook in de avond kunnen we even brainstormen.

5/5
Een jaar of 6 geleden in contact gekomen met Gerrit Kelly. Ik ken Gerrit als een man van zijn woord en een snelle schakel om zo snel mogelijk de wens van de klant in te vullen. Daarnaast denkt hij altijd mee om innovatie marketingwegen te bewandelen. Kortom, het voelt als een collega waar je op kunt bouwen.
Rick Spijkerboer
Raalte
5/5
Gerrit Kelly heeft uiting gegeven aan de professionaliteit die ik als ondernemer uit wil stralen. De vele complimenten die ik kreeg voor de website behoren Gerrit toe. Hij heeft mij meerdere malen voor onhandige keuzes behoed; er wordt goed geluisterd en adequaat gereageerd op zorgen en vragen. De geboden service was boven verwachting, voor mij een zorg minder!
Wilma van Leeuwen
Wapenveld
5/5
Wat geweldige snelle en correcte service. Gerrit heeft een update probleem van mijn wordpress site binnen een uur opgelost en daarnaast meteen allerlei andere zaken die hij tegenkwam meegenomen. Enorm fijn. Daarnaast heb ik advies gekregen hoe ik problemen in de toekomst kan voorkomen en de site sneller kan maken. Ik kan Gerrit Kelly aan iedereen van harte aanbevelen.
Mattheus Bleijenberg
Epe
5/5
De samenwerking met Gerrit is werkelijk geweldig! De website/webshop die hij voor ons heeft gemaakt is prachtig, helder, en hij functioneert top! Gerrit is daarbij altijd bereikbaar, zelfs in de avond. Volledige begeleiding tijdens de opstartfase maar ook nadien. Hij neemt de tijd voor je en denkt enorm met je mee. Die kom je nog maar weinig tegen. Een echte aanrader!
Andrea de Winkel
Amstelveen

Ga voor de beste presentatie van uw bedrijf op het internet.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!