Webdesign Epe

Op zoek naar webdesign in Epe om een website of webshop te laten maken?

Gerrit Kelly, webdesigner in Epe

Mijn naam is Gerrit Kelly en ben webdesigner en grafisch vormgever in Epe, Heerde, Vaassen, Nunspeet, Hattem en Wezep. Sinds 1998 ben ik ondernemer en ben gespecialiseerd in WordPress, WooCommerce, Elementor, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en grafische vormgeving. Mijn webdesign bureau in Epe ontwerpt en bouwt websites en webshops op maat voor ondernemers en bedrijven. Daarnaast verzorg ik ook de hosting en het onderhoud zodat mijn klanten zich niet hoeven bezig te houden met deze technische rompslomp. Ik werk veel in de regio Epe, Heerde en Vaassen, Hattem en Nunspeet. Maar in heel Nederland en België maken vele klanten gebruik van mijn diensten.

Geld verdienen met een professionele en goed ingerichte website

Er is geen tweede kans voor een eerste indruk! Dat geldt ook voor internet. Een website met informatie over uw bedrijf, uw producten, uw diensten is onmisbaar in de huidige digitale wereld. Het is dé manier om klanten te informeren en enthousiasmeren. Wist u dat een professionele en goed ingerichte website en/of webshop zorgt voor gemiddeld 40% omzetverhoging? Zorg er dus voor dat uw website of webshop professioneel is opgezet met een geweldige uitstraling. En responsive is, dus geschikt voor smartphone, tablet en laptop. Een absolute must.

Hosting en onderhoud van uw website of webshop

Het hosten en onderhouden van een website of webshop is een complexe en tijdrovende klus. Vooral als dit geen ‘gesneden koek’ voor u is. Als u zich niet bezig wilt houden met deze technische rompslomp dan doe ik dit graag voor u. U kunt zich dan bezig houden met uw reguliere werkzaamheden. Nog een voordeel van een Hosting & Onderhoud abonnement: u ontvangt tot 20% korting op de prijs voor de bouw van uw website, webshop of blog.

Gratis adviesgesprek

Is het voor u tijd om een nieuwe website of webshop te laten ontwerpen en bouwen? Dit doe ik graag voor u! Dus laten we eens van gedachten wisselen. Uiteraard gratis en vrijblijvend. Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen doorspreken. U kunt mij bellen, appen of mailen.

Met hartelijke groet,

Gerrit Kelly
Webdesigner & Grafisch vormgever