Wat kost een website of webshop?

Ga voor de beste prijs en plan een gratis adviesgesprek in. Dat kan via telefoon of een videogesprek. Overdag geen tijd? Geen probleem. Ook in de avond kunnen we even brainstormen.

14+ jaar ervaring

Webdesign, hosting en vormgeving

220+ projecten

Ontwerp en ontwikkeling van websites en webshops

90+ abonnementen

Hosting en onderhoud abonnementen

Een offerte afgestemd op uw wensen

U heeft niet zomaar geklikt op deze pagina. U weet dat een professionele website onmisbaar is voor de groei van uw onderneming. Want: zonder een goede website géén bloeiende online business. Een sterke website is niet alleen ‘de brochure’ van uw onderneming, maar zorgt er ook voor dat een bezoeker uw product of dienst kiest en klant wordt. Het bouwen van een website is geen kinderspel. Het is in deze digitale tijd de eerste kennismaking voor potentiële klanten met uw diensten en producten. Er komt nogal wat bij kijken tijdens de bouw van een professionele website: van het creëren van een aantrekkelijk ontwerp tot het schrijven van een pakkende tekst. Maar ook van technische optimalisatie tot een button met een call to action op de juiste plek. Ga niet over één nacht ijs.

Blijft nu nog steeds de vraag in uw hoofd: ‘Wat kost een website of webshop?’

Wat kost een website of webshop

Het is bijzonder lastig om standaard prijzen voor een website of webshop op maat te vermelden. Er zijn webdesign bureaus die dat wel doen. Zo’n prijslijst lijkt bijna te mooi om waar te zijn. De kans is groot dat u tijdens de samenwerking regelmatig moet bijbetalen of dat er een slechte website wordt afgeleverd die niet doet wat hij moet doen. Dat is een onnodige investering en dat is niet waar u naar op zoek bent.

De beste prijs voor uw website of webshop

Om een offerte te ontvangen met een vaste prijs en duidelijke voorwaarden is een gesprek nodig. Dan bespreken we uw wensen voor het ontwerp, de hoeveelheid pagina’s en functionaliteiten. En het werken in regionaal, landelijk of internationaal gebied is dan ook gespreksonderwerp. Net als wie zijn uw concurrenten en wat verwacht u van de vindbaarheid in de zoekresultaten (SEO). En, niet onbelangrijk, wat is uw budget.

Gratis adviesgesprek inplannen

“Gratis? Dat zal wel,” hoor ik u denken. Natuurlijk wil ik graag een website of webshop voor u maken. Het maakt mij blij en geeft mij voldoening. Maar tijdens het gratis adviesgesprek doe ik niet aan commercie of verkooppraatjes. Ik weet hoe vervelend dat is. De les is ‘behandel de ander zoals jezelf behandeld wilt worden’. Ik geef u graag advies en wil u verder helpen in het doolhof van webdesigners en prijzen.

Na afloop van het gesprek kunt u gebruik maken van een vrijblijvend proefontwerp voor de homepage van uw website of webshop. Ik bouw de homepage conform uw wensen en stuur het per e-mail naar u toe. Op deze manier kunt u, zonder financiële risico’s, zien hoe uw website er mogelijk uit kan zien. Na beoordeling van het proefontwerp kunt u de samenwerking starten of kosteloos beëindigen.

Bel, app, e-mail of vul het formulier in voor een gratis adviesgesprek! Alvast dank voor de belangstelling voor mijn diensten!

Inplannen gratis adviesgesprek

5/5
Sinds 2017 werkt Stichting Epop samen met Gerrit. Hij heeft voor ons de huisstijl ontwikkelt en websites gebouwd volgens onze wensen. Het fijne aan Gerrit is zijn enorme enthousiasme over onze visie en dat hij dat weet te vertalen in de diverse uitingen die hij voor ons ontwikkelt. Daarnaast wordt door ons geleverde informatie snel en accuraat verwerkt. En met Gerrit is het altijd lachen en gezellig, dat vinden wij ook belangrijk.
Iwan Jonker
Epe
5/5
Onze ervaringen met Gerrit zijn uitermate positief. Hij levert hoogwaardige kwaliteit en prima service. Gerrit is daarnaast erg snel met het maken van aanpassingen of nieuwe ontwerpen. Dit vinden wij erg prettig. Daarbij denkt hij ook echt met je mee, komt met nieuwe ideeën en slimmigheden. Kortom, flexibel, snel, hoge servicegraad. Wij kunnen Gerrit van harte aanbevelen.
Pim Kemper
Zwolle
5/5
Ik vond het een behoorlijke uitdaging om een website te maken over het boek (over het leven) van mijn heeroom Dirk Schut. Met behulp van Gerrit is dat uitstekend gelukt. Duidelijkheid m.b.t. de kosten vooraf en Gerrit heeft goede suggesties voor de inhoud van de website en een goed gevoel voor de vragen van de klant.
Martha Lambrechts
Amstelveen
5/5
Het starten van mijn eigen praktijk vond ik een mooie periode. De samenwerking met Gerrit kijk ik zeer positief op terug! Hij is zeer gedreven en betrokken en heeft een goed oog voor details. De wensen van de klant staan centraal en hij denkt efficiënt mee naar goede oplossingen. Het is mooi om te zien dat hij een grote passie heeft voor zijn vak en dit uit zich in mooie resultaten! Bedankt Gerrit!
Hester Wagenaar
Nunspeet