Uitgebreide SEO diensten om uw online zichtbaarheid te vergroten!

U wilt graag uw website of webshop optimaliseren om beter vindbaar te zijn in zoekmachines en meer potentiële klanten aan te trekken.

14+ jaar ervaring

Webdesign, hosting en vormgeving

220+ projecten

Ontwerp en ontwikkeling van websites en webshops

90+ abonnementen

Hosting en onderhoud abonnementen

U bent op zoek naar een ervaren SEO specialist die u kan helpen bij het uitvoeren van een uitgebreide SEO-strategie. Als SEO specialist ben ik er om u stap voor stap door het proces te begeleiden en uw online aanwezigheid te verbeteren.

Webteksten schrijven met relevante zoekwoorden

Het begint allemaal met het optimaliseren van uw webteksten. Ik ga grondig onderzoek doen naar de zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf en branche. Door deze zoekwoorden strategisch in uw webteksten te verwerken, zal uw website beter scoren in de zoekresultaten en meer potentiële klanten aantrekken.

Het belang van goed gestructureerde H-elementen

Niet alleen de inhoud van uw webteksten is belangrijk, maar ook de structuur ervan. Door gebruik te maken van relevante H1, H2 en H3 koppen kan ik de inhoud van uw pagina’s beter organiseren en de leesbaarheid voor zowel gebruikers als zoekmachines verbeteren.

Afbeeldingen bewerken voor SEO

Afbeeldingen spelen ook een belangrijke rol in SEO. Als onderdeel van mijn uitgebreide SEO-diensten zal ik uw afbeeldingen optimaliseren door relevante ALT-teksten toe te voegen. Dit helpt zoekmachines begrijpen waar de afbeeldingen over gaan en kan bijdragen aan een betere rangschikking in de zoekresultaten.

Effectieve linkbuilding strategie

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van SEO. Ik zal een effectieve linkbuilding strategie opzetten om kwalitatieve backlinks naar uw website te verkrijgen. Dit helpt niet alleen uw zoekmachine ranking te verbeteren, maar het vergroot ook het vertrouwen en de geloofwaardigheid van uw website of webshop.

Meta bewerking voor betere click-through rates

Het optimaliseren van uw meta titels en beschrijvingen is essentieel om meer klikken naar uw website te genereren. Als SEO specialist zal ik aantrekkelijke en relevante meta-informatie maken die gebruikers aanmoedigt om uw website te bezoeken, wat leidt tot een hogere click-through rate (CTR) in de zoekresultaten.

De voordelen van SEO voor uw website of webshop

  • Verhoogde zichtbaarheid: Door middel van SEO zal uw website beter zichtbaar zijn in zoekmachines, waardoor potentiële klanten u gemakkelijker kunnen vinden.
  • Meer organisch verkeer: Met een verbeterde zoekmachine ranking ontvangt u meer organisch verkeer naar uw website, wat resulteert in een grotere kans op conversies.
  • Hogere geloofwaardigheid: Gebruikers vertrouwen vaak op zoekmachines om de meest relevante en betrouwbare resultaten te tonen. Met een goede SEO-strategie bouwt u aan de geloofwaardigheid van uw website of webshop.
  • Langdurige resultaten: In tegenstelling tot betaalde advertenties, biedt SEO langdurige resultaten. Eenmaal goed geoptimaliseerd, kan uw website of webshop blijven profiteren van een betere ranking in de zoekresultaten.

 

Als ervaren SEO specialist ben ik toegewijd om u te helpen bij elke stap van het SEO-proces. Samen zullen we werken aan het versterken van uw online aanwezigheid en het behalen van duurzame groei voor uw website of webshop. Neem vandaag nog contact op en laat mij u helpen om uw website naar een hoger niveau te tillen met professionele SEO-diensten.

5/5
Een jaar of 6 geleden in contact gekomen met Gerrit Kelly. Ik ken Gerrit als een man van zijn woord en een snelle schakel om zo snel mogelijk de wens van de klant in te vullen. Daarnaast denkt hij altijd mee om innovatie marketingwegen te bewandelen. Kortom, het voelt als een collega waar je op kunt bouwen.
Rick Spijkerboer
Raalte
5/5
Gerrit Kelly heeft uiting gegeven aan de professionaliteit die ik als ondernemer uit wil stralen. De vele complimenten die ik kreeg voor de website behoren Gerrit toe. Hij heeft mij meerdere malen voor onhandige keuzes behoed; er wordt goed geluisterd en adequaat gereageerd op zorgen en vragen. De geboden service was boven verwachting, voor mij een zorg minder!
Wilma van Leeuwen
Wapenveld
5/5
Wat geweldige snelle en correcte service. Gerrit heeft een update probleem van mijn wordpress site binnen een uur opgelost en daarnaast meteen allerlei andere zaken die hij tegenkwam meegenomen. Enorm fijn. Daarnaast heb ik advies gekregen hoe ik problemen in de toekomst kan voorkomen en de site sneller kan maken. Ik kan Gerrit Kelly aan iedereen van harte aanbevelen.
Mattheus Bleijenberg
Epe
5/5
De samenwerking met Gerrit is werkelijk geweldig! De website/webshop die hij voor ons heeft gemaakt is prachtig, helder, en hij functioneert top! Gerrit is daarbij altijd bereikbaar, zelfs in de avond. Volledige begeleiding tijdens de opstartfase maar ook nadien. Hij neemt de tijd voor je en denkt enorm met je mee. Die kom je nog maar weinig tegen. Een echte aanrader!
Andrea de Winkel
Amstelveen

Ga voor de beste presentatie van uw bedrijf op het internet.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!