Referenties.

Trots dat mijn klanten mijn werkwijze en diensten als positief ervaren en waarderen. Hieronder een aantal mooie woorden 🙂

5/5
Gerrit heeft mij geholpen aan een totaalpakket van webdesign & vormgeving. Zowel mijn huisstijl, website als promotiemateriaal is door Gerrit ontwikkeld. Hij dacht met mij mee maar luisterde ook naar mijn wensen, een goede service en prettige samenwerking. Nu is het een combinatie geworden van kwaliteit waar Gerrit voor staat en van mijn eigen ideeën. Een resultaat waar ik ontzettend trots op ben. Ik kan Gerrit absoluut aanraden!
Dine-Marij Roeterd
Welsum
5/5
Gerrit heeft mij perfect geholpen met het design van mijn website. Binnen één week was mijn nieuwe website al online! Bij vragen is hij altijd snel bereikbaar en lost eventuele problemen direct op. Ik ben er erg blij mee en zou zeker weer voor Gerrit kiezen!
Marian Wouters
Zoutelande
5/5
Gerrit Kelly was voor ons de specialist om een nieuwe website te laten ontwikkelen. Bijna alle werkzaamheden werden ons uit handen genomen, waardoor de druk op de ketel bleef en de werkzaamheden tot aan de oplevering vlot doorliepen. Ook nu de website online is kunnen we nog steeds rekenen op de uitstekende expertise en service. In de praktijk vallen dingen soms anders uit dan was voorzien, Gerrit doet er niet moeilijk over om dat alsnog naar de wens van de klant aan te passen.
Bert-Jan Haverkamp
Epe
5/5
De samenwerking met Gerrit is werkelijk geweldig! De website/webshop die hij voor ons heeft gemaakt is prachtig, helder, en hij functioneert top! Gerrit is daarbij altijd bereikbaar, zelfs in de avond. Volledige begeleiding tijdens de opstartfase maar ook nadien. Hij neemt de tijd voor je en denkt enorm met je mee. Die kom je nog maar weinig tegen. Een echte aanrader!
Andrea de Winkel
Amstelveen
5/5
Een jaar of 6 geleden in contact gekomen met Gerrit Kelly. Ik ken Gerrit als een man van zijn woord en een snelle schakel om zo snel mogelijk de wens van de klant in te vullen. Daarnaast denkt hij altijd mee om innovatie marketingwegen te bewandelen. Kortom, het voelt als een collega waar je op kunt bouwen.
Rick Spijkerboer
Raalte
5/5
Gerrit Kelly heeft uiting gegeven aan de professionaliteit die ik als ondernemer uit wil stralen. De vele complimenten die ik kreeg voor de website behoren Gerrit toe. Hij heeft mij meerdere malen voor onhandige keuzes behoed; er wordt goed geluisterd en adequaat gereageerd op zorgen en vragen. De geboden service was boven verwachting, voor mij een zorg minder!
Wilma van Leeuwen
Wapenveld
5/5
Wat geweldige snelle en correcte service. Gerrit heeft een update probleem van mijn wordpress site binnen een uur opgelost en daarnaast meteen allerlei andere zaken die hij tegenkwam meegenomen. Enorm fijn. Daarnaast heb ik advies gekregen hoe ik problemen in de toekomst kan voorkomen en de site sneller kan maken. Ik kan Gerrit Kelly aan iedereen van harte aanbevelen.
Mattheus Bleijenberg
Epe
5/5
Sinds 2017 werkt Stichting Epop samen met Gerrit. Hij heeft voor ons de huisstijl ontwikkelt en websites gebouwd volgens onze wensen. Het fijne aan Gerrit is zijn enorme enthousiasme over onze visie en dat hij dat weet te vertalen in de diverse uitingen die hij voor ons ontwikkelt. Daarnaast wordt door ons geleverde informatie snel en accuraat verwerkt. En met Gerrit is het altijd lachen en gezellig, dat vinden wij ook belangrijk.
Iwan Jonker
Epe
5/5
Onze ervaringen met Gerrit zijn uitermate positief. Hij levert hoogwaardige kwaliteit en prima service. Gerrit is daarnaast erg snel met het maken van aanpassingen of nieuwe ontwerpen. Dit vinden wij erg prettig. Daarbij denkt hij ook echt met je mee, komt met nieuwe ideeën en slimmigheden. Kortom, flexibel, snel, hoge servicegraad. Wij kunnen Gerrit van harte aanbevelen.
Pim Kemper
Zwolle
5/5
Ik vond het een behoorlijke uitdaging om een website te maken over het boek (over het leven) van mijn heeroom Dirk Schut. Met behulp van Gerrit is dat uitstekend gelukt. Duidelijkheid m.b.t. de kosten vooraf en Gerrit heeft goede suggesties voor de inhoud van de website en een goed gevoel voor de vragen van de klant.
Martha Lambrechts
Amstelveen
5/5
Het starten van mijn eigen praktijk vond ik een mooie periode. De samenwerking met Gerrit kijk ik zeer positief op terug! Hij is zeer gedreven en betrokken en heeft een goed oog voor details. De wensen van de klant staan centraal en hij denkt efficiënt mee naar goede oplossingen. Het is mooi om te zien dat hij een grote passie heeft voor zijn vak en dit uit zich in mooie resultaten! Bedankt Gerrit!
Hester Wagenaar
Nunspeet
5/5
Gerrit verzorgt en onderhoud de Forté website. Wij zijn erg tevreden over zijn werk en service. We kunnen hem zeker aanbevelen.
Ingrid Kalter
IJsselstein
0/5
Hier uw refentie?

Stuur het naar mij toe en ik plaats het.

Dank u wel!