Creëer uw unieke op maat gemaakte website

Bent u op zoek naar een website die niet alleen mooi oogt, maar ook perfect aansluit op uw bedrijf of project? Ontdek mijn op maat gemaakte website diensten! Ik begrijp dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom bied ik u oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Ontvang een website die past bij uw visie en doelen

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte website?

  1. Uniek ontwerp: Elk element van uw website wordt op maat ontworpen, van kleurenschema’s tot lay-out, om een unieke online uitstraling te creëren die u onderscheidt van de concurrentie.
  2. Functionaliteit op maat: Door mijn ervaring en expertise zorg ik ervoor dat uw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook voorzien is van alle functies die uw bedrijf nodig heeft.
  3. Responsief design: Mijn websites zijn geoptimaliseerd voor alle apparaten, waardoor uw publiek een duidelijke en prettige gebruikerservaring heeft, ongeacht het gebruikte apparaat.
  4. SEO-vriendelijkheid: Ik implementeer SEO-strategieën om ervoor te zorgen dat uw website wordt gevonden door zoekmachines, wat resulteert in een grotere online zichtbaarheid.
  1. Gratis briefing: Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik luister naar uw ideeën, doelen en wensen.
  2. Persoonlijke offerte: Op basis van uw input stel ik een gedetailleerde offerte op, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten en het proces.
  3. Gratis en vrijblijvend proefontwerp: Na akkoord van de offerte maak ik voor u een gratis en vrijblijvend proefontwerp gebaseerd op uw wensen en ideeën. Na beoordeling van het proefontwerp kunt u de samenwerking voortzetten of kosteloos beëindigen. Een mailtje is volstaat.
  4. Ontwikkeling op maat: Na akkoord van het proefontwerp ga ik aan de slag met het bouwen van uw website op maat, waarbij ik u regelmatig op de hoogte houd van de voortgang.
  5. Lancering en ondersteuning: Zodra uw website klaar is, begeleid ik u bij de lancering en bied ik voortdurend ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles nu en in de toekomst goed verloopt.

Hoe begint u met uw op maat gemaakte website?

Investeer in uw unieke online presentatie!

Klaar om de volgende stap te zetten en een op maat gemaakte website te laten bouwen die volledig aan uw verwachtingen voldoet? Neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

5/5
Een jaar of 6 geleden in contact gekomen met Gerrit Kelly. Ik ken Gerrit als een man van zijn woord en een snelle schakel om zo snel mogelijk de wens van de klant in te vullen. Daarnaast denkt hij altijd mee om innovatie marketingwegen te bewandelen. Kortom, het voelt als een collega waar je op kunt bouwen.
Rick Spijkerboer
Raalte
5/5
Wat geweldige snelle en correcte service. Gerrit heeft een update probleem van mijn wordpress site binnen een uur opgelost en daarnaast meteen allerlei andere zaken die hij tegenkwam meegenomen. Enorm fijn. Daarnaast heb ik advies gekregen hoe ik problemen in de toekomst kan voorkomen en de site sneller kan maken. Ik kan Gerrit Kelly aan iedereen van harte aanbevelen.
Mattheus Bleijenberg
Epe
5/5
De samenwerking met Gerrit is werkelijk geweldig! De website/webshop die hij voor ons heeft gemaakt is prachtig, helder, en hij functioneert top! Gerrit is daarbij altijd bereikbaar, zelfs in de avond. Volledige begeleiding tijdens de opstartfase maar ook nadien. Hij neemt de tijd voor je en denkt enorm met je mee. Die kom je nog maar weinig tegen. Een echte aanrader!
Andrea de Winkel
Amstelveen

Ga voor de beste presentatie van uw bedrijf op het internet.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!