Start uw succesvolle online winkel met een op maat gemaakte webshop

Wenst u een webshop die perfect aansluit bij uw producten en merk? Ik begrijp dat geen enkele winkel hetzelfde is. Daarom bouw ik op maat gemaakte webshops die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos aansluiten op de behoeften van uw klanten.

Uw unieke winkelervaring begint hier

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte webshop?

  1. Geoptimaliseerd voor conversies: Mijn op maat gemaakte webshops zijn ontworpen met het oog op conversies, waardoor uw bezoekers moeiteloos kunnen browsen, kiezen en kopen.
  2. Flexibiliteit in design: Elk aspect van uw webshop wordt afgestemd op uw merkidentiteit, van kleurenschema’s tot de lay-out van productpagina’s, winkelmandpagina, afrekenpagina, accountpagina voor een unieke en professionele uitstraling.
  3. Krachtige Functionaliteiten: Ik integreer de nieuwste e-commerce functies die essentieel zijn voor uw bedrijf zoals betalingsopties, eenvoudige betalingsverwerking, verzendklassen, BTW voorraadbeheer, filters en attributen en klantaccounts.
  4. Mobielvriendelijkheid: Met een groeiend aantal mobiele shoppers zorg ik ervoor dat uw webshop moeiteloos toegankelijk is op alle apparaten.
  1. Gratis briefing: Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik luister naar uw visie en verneem graag wat uw diensten of producten uniek maakt.
  2. Op maat gemaakte offerte: Op basis van uw wensen stel ik een gedetailleerde offerte op, zodat u volledig inzicht heeft in de kosten en het proces.
  3. Gratis en vrijblijvend proefontwerp: Na akkoord van de offerte maak ik voor u een gratis en vrijblijvend proefontwerp gebaseerd op uw wensen en ideeën. Na beoordeling van het proefontwerp kunt u de samenwerking voortzetten of kosteloos beëindigen. Een mailtje is volstaat.
  4. Ontwikkeling op maat: Na akkoord voor het proefontwerp ga ik aan de slag met het bouwen van uw webshop op maat, waarbij ik u stap voor stap informeer over de voortgang.
  5. Lancering en ondersteuning: Zodra uw webshop klaar is, plan ik een datum voor lancering. Na livegang bied ik zorg en ondersteuning zodat uw webwinkel succesvol is en blijft.

Hoe start u uw op maat gemaakte webshop?

Investeer in uw online retail succes!

Klaar om de volgende stap te zetten en een op maat gemaakte webshop te laten bouwen die volledig aan uw verwachtingen voldoet? Neem vandaag nog contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

5/5
Een jaar of 6 geleden in contact gekomen met Gerrit Kelly. Ik ken Gerrit als een man van zijn woord en een snelle schakel om zo snel mogelijk de wens van de klant in te vullen. Daarnaast denkt hij altijd mee om innovatie marketingwegen te bewandelen. Kortom, het voelt als een collega waar je op kunt bouwen.
Rick Spijkerboer
Raalte
5/5
Wat geweldige snelle en correcte service. Gerrit heeft een update probleem van mijn wordpress site binnen een uur opgelost en daarnaast meteen allerlei andere zaken die hij tegenkwam meegenomen. Enorm fijn. Daarnaast heb ik advies gekregen hoe ik problemen in de toekomst kan voorkomen en de site sneller kan maken. Ik kan Gerrit Kelly aan iedereen van harte aanbevelen.
Mattheus Bleijenberg
Epe
5/5
De samenwerking met Gerrit is werkelijk geweldig! De website/webshop die hij voor ons heeft gemaakt is prachtig, helder, en hij functioneert top! Gerrit is daarbij altijd bereikbaar, zelfs in de avond. Volledige begeleiding tijdens de opstartfase maar ook nadien. Hij neemt de tijd voor je en denkt enorm met je mee. Die kom je nog maar weinig tegen. Een echte aanrader!
Andrea de Winkel
Amstelveen

Ga voor de beste presentatie van uw bedrijf op het internet.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!