Hosting & onderhoud van uw website of webshop.

Ontdek zorgeloze hosting en onderhoud voor uw website of webshop! Profiteer van maximale veiligheid online zonder technische kennis. Laat mij het werk doen, zodat u zich kunt concentreren op groei. Betrouwbare service die u ontzorgt en uw online aanwezigheid optimaliseert. Kies voor stressvrije webhosting en onderhoud!

Graag wil ik u laten kennismaken met mijn uitgebreide diensten als het gaat om hosting en onderhoud van uw website of webshop. Ik verzeker u dat ik alles in het werk zal stellen om het proces voor u zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. U kunt zorgeloos ondernemen en zich bezig houden met taken die belangrijk voor u zijn.

Zorgeloos ondernemen!

Domeinregistratie, inrichten server en hostingpakket.

Om te beginnen, bied ik u de mogelijkheid om uw domeinnaam te registreren. Ik zal het volledige registratieproces voor u afhandelen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Na het registreren van de domeinnaam, zorg ik voor de volledige inrichting van de server en het koppelen van het hostingpakket. Uw website zal optimaal presteren, zodat uw klanten altijd moeiteloos toegang hebben tot uw webshop of website.

Veiligheid is een prioriteit nummer één. De website wordt voorzien van een SSL certificaat, cookiemelding en privacyverklaring. Het CMS (content management systeem) van uw website wordt beveiligd met een spamfilter, reCAPTCHA en firewall. Er worden periodiek back-ups gemaakt van uw website en plug-ins worden op tijd geupdate naar de nieuwste versies. U kunt met een gerust hart zaken doen, wetende dat uw website goed beveiligd is tegen mogelijke bedreigingen.

Optimale veiligheid online en offline.

Hosting & Onderhoud uitbesteden?

Wenst u meer informatie over hosting & onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. U kunt mij bellen of appen op 06 542 51 654 of stuur een e-mail naar info@gerritkelly.nl.