Hosting & onderhoud.

Het hosten en onderhouden van een website is een complexe en tijdrovende klus. Vooral als dit geen ‘gesneden koek’ voor u is. Ik doe dit graag voor u zodat u zich kunt bezig houden met werkzaamheden waar u goed in bent.

14+ jaar ervaring

Webdesign, hosting en vormgeving

220+ projecten

Ontwerp en ontwikkeling van websites en webshops

90+ abonnementen

Hosting en onderhoud abonnementen

Zorgeloos ondernemen

Graag wil ik u laten kennismaken met mijn uitgebreide diensten als het gaat om hosting en onderhoud van uw website of webshop. Ik verzeker u dat ik alles in het werk zal stellen om het proces voor u zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. U kunt zorgeloos ondernemen en zich bezig houden met taken die belangrijk voor u zijn.

Domeinregistratie

Om te beginnen, bied ik u de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren die perfect past bij uw merk en identiteit. Ik zal het volledige registratieproces voor u afhandelen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Inrichting van de server, hostingpakket, back-ups

Na het registreren van de domeinnaam, zorg ik voor de volledige inrichting van de server en het koppelen van het hostingpakket. Uw website zal optimaal presteren, zodat uw klanten altijd moeiteloos toegang hebben tot uw webshop of website. Bovendien zal ik regelmatig back-ups maken, zodat uw waardevolle gegevens altijd veilig zijn.

Optimale veiligheid

Veiligheid is een prioriteit, en ik zal ervoor zorgen dat uw WordPress en plug-ins altijd up-to-date zijn. Zo kunt u met een gerust hart zaken doen, wetende dat uw website goed beveiligd is tegen mogelijke bedreigingen.

15 % korting en 6 maanden gratis hosting!

Bij het afnemen van mijn hosting- en onderhoudsdiensten bied ik u een aantrekkelijke korting tot wel 15% op de bouw van uw website. Een mooie besparing die u elders kunt investeren in uw bedrijf.

Als kers op de taart heb ik een speciale actie voor nieuwe klanten. U profiteert van maar liefst 6 maanden gratis hosting! Een geweldige kans om mijn diensten uit te proberen zonder extra kosten. Wees er echter snel bij, want deze actie is alleen geldig tot 31-12-2023.

Ik sta klaar om u te ontzorgen en uw website of webshop naar een hoger niveau te tillen. U kunt zich volledig concentreren op uw bedrijf, terwijl ik alles met betrekking tot hosting en onderhoud voor u regel. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met mij op om van deze speciale aanbieding te profiteren!

Hosting & Onderhoud pakketten

H&O Website

€ 22,50 per maand

- Registratie domeinnaam
- Hosting website
- Schijfruimte 1 GB
- Bandbreedte 5 GB
- Tot 10 emailaccounts
- SSL certificaat
- Periodieke back-ups website
- Periodieke updates WordPress
- Periodieke update plug-ins
- Onderhoud server
- Oplossen problemen WordPress, plug-ins, server (Maximaal 2 uur)

H&O Webshop

€ 40,- per maand

- Registratie domeinnaam
- Hosting webshop
- Schijfruimte 1 GB
- Bandbreedte 5 GB
- Tot 10 emailaccounts
- SSL certificaat
- Periodieke back-ups webshop
- Periodieke updates WordPress, WooCommerce
- Periodieke update plug-ins
- Onderhoud server
- Support problemen WordPress, plug-ins, server (Maximaal 2 uur)

Tarieven zijn geldig voor websites en webshops met 1 GB schijfruimte en 5 GB bandbreedte. Grotere websites en webshops op aanvraag.
Wordt uw website, webshop of blog elders gehost en wilt u het onderhoud door mij laten doen? Geen probleem, dat kan! Neem contact op voor meer informatie en tarieven.

Voorwaarden hostingpakketten

  • U kiest zelf de startdatum van het H&O pakket. Eerste 3 maanden is gratis in combinatie met een website of webshop!
  • Het abonnement wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar en wordt jaarlijks gefactureerd.
  • Het abonnement kan aan het eind van een jaar schriftelijk worden opgezegd met inachtneming van 1 maand opzegtermijn.
  • Problemen met WordPress, plug-ins of de server kunnen tijdens kantooruren per whatsapp, email, formulier of telefonisch worden gemeld. De problemen zullen na beoordeling m.b.t. urgentie binnen 2 tot 24 uur worden opgelost.
  • Nadat een probleem is opgelost ontvangt u per email een overzicht van het verbruik. De details van de uitgevoerde werkzaamheden en het restant uren tegoed.
  • Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Ga voor de beste presentatie van jouw bedrijf op het internet.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!