Gratis en vrijblijvend proefontwerp.

Ik kan mij voorstellen dat je eerst graag wilt weten hoe jouw website of webshop eruit kan komen te zien. Daarom bied ik jou de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvend proefontwerp voor de homepage van jouw website of webshop aan te vragen.

14+ jaar ervaring

Webdesign, hosting en vormgeving

220+ projecten

Ontwerp en ontwikkeling van websites en webshops

90+ abonnementen

Hosting en onderhoud abonnementen

De klant is en blijft koning!

Je koopt ook geen auto zonder bezichtiging en proefrit. Het is vanzelfsprekend dat je vooraf wilt weten waarvoor je betaald. Hetzelfde met een website. Toch? Daarom kun je bij mij een gratis en vrijblijvend ontwerp voor de homepage/landingspage aanvragen.

Gratis? Dat zal wel, er zal wel een addertje onder het gras zitten.
Niets van dit alles. Het is ook voor mij belangrijk dat we een goede match zijn en tijdens de bouw van jouw website of webshop plezierig kunnen samenwerken.

Dus laten we elkaar leren kennen en vraag een gratis en vrijblijvend proefontwerp aan. Ik verheug mij erop om een uniek en pakkend ontwerp voor jou te maken.

Hoe werkt het?

  1. Tijdens een briefing kun je jouw wensen aangeven qua ontwerp, lay-out en structuur.
  2. Vervolgens ontwerp ik de homepage/landingspage conform jouw wensen.
  3. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een link naar het proefontwerp in jouw mailbox. In de mail staat ook een prijsindicatie voor de bouw van de hele website.
  4. Na beoordeling van het ontwerp kun je de samenwerking voortzetten of kosteloos beëindigen. Een mailtje is voldoende.
 

De actie gratis en vrijblijvend proefontwerp is geldig tot 31-01-2023.

Direct aanvragen.

Telefonische briefing plannen.

Vul het terugbelformulier in en ik bel u op het voor u ideale tijdstip.

5/5
Sinds 2017 werkt Stichting Epop samen met Gerrit. Hij heeft voor ons de huisstijl ontwikkelt en websites gebouwd volgens onze wensen. Het fijne aan Gerrit is zijn enorme enthousiasme over onze visie en dat hij dat weet te vertalen in de diverse uitingen die hij voor ons ontwikkelt. Daarnaast wordt door ons geleverde informatie snel en accuraat verwerkt. En met Gerrit is het altijd gezellig, dat vinden wij ook belangrijk.
Iwan Jonker
Epe
5/5
Onze ervaringen met Gerrit zijn uitermate positief. Hij levert hoogwaardige kwaliteit en prima service. Gerrit is daarnaast erg snel met het maken van aanpassingen of nieuwe ontwerpen. Dit vinden wij erg prettig. Daarbij denkt hij ook echt met je mee, komt met nieuwe ideeën en slimmigheden. Kortom, flexibel, snel, hoge servicegraad. Wij kunnen Gerrit van harte aanbevelen.
Pim Kemper
Zwolle
5/5
Ik vond het een behoorlijke uitdaging om een website te maken over het boek (over het leven) van mijn heeroom Dirk Schut. Met behulp van Gerrit is dat uitstekend gelukt. Duidelijkheid m.b.t. de kosten vooraf en Gerrit heeft goede suggesties voor de inhoud van de website en een goed gevoel voor de vragen van de klant.
Martha Lambrechts
Amstelveen
5/5
Het starten van mijn eigen praktijk vond ik een mooie periode. De samenwerking met Gerrit kijk ik zeer positief op terug! Hij is zeer gedreven en betrokken en heeft een goed oog voor details. De wensen van de klant staan centraal en hij denkt efficiënt mee naar goede oplossingen. Het is mooi om te zien dat hij een grote passie heeft voor zijn vak en dit uit zich in mooie resultaten! Bedankt Gerrit!
Hester Wagenaar
Nunspeet