Gratis en vrijblijvend proefontwerp.

Bespaar tijd en geld doordat u kunt zien hoe uw website eruit kan zien voordat u een definitieve beslissing neemt over de samenwerking. Na beoordeling kunt u de samenwerking voortzetten of kosteloos beëindigen.

14+ jaar ervaring

Webdesign, hosting en vormgeving

220+ projecten

Ontwerp en ontwikkeling van websites en webshops

90+ abonnementen

Hosting en onderhoud abonnementen

Krijg een voorproefje van mijn creatieve visie en ontwerpstijl specifiek voor uw merk en branche!

Als vormgever en webdesigner bied ik u het voordeel van een gratis en vrijblijvend proefontwerp voor de homepage van uw website of webshop. Dit stelt u in staat om een voorproefje te krijgen van mijn creatieve visie en ontwerpstijl specifiek voor uw merk en branche. Het gratis proefontwerp bevordert open communicatie, waardoor ik uw behoeften beter begrijp en uw feedback kan integreren.

Door het ontvangen van het proefontwerp kunt u experimenteren en evalueren hoe uw online aanwezigheid eruit zou kunnen zien zonder enige financiële verplichtingen. Dit geeft u de kans om vertrouwd te raken met mijn expertise en mijn aanpak.

Bovendien bespaart u tijd en geld, omdat u kunt zien hoe ik uw homepage zou vormgeven voordat u een definitieve beslissing neemt over de samenwerking. Het stelt u ook in staat om mijn ontwerp te vergelijken met andere opties, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken voor het beste webdesign bureau.

Hoe werkt het?

  1. Tijdens een briefing kunt u uw wensen aangeven voor het ontwerp, de lay-out en structuur.
  2. Vervolgens ontwerp en bouw ik de homepage conform uw wensen.
  3. U ontvangt binnen 5 werkdagen een link naar het proefontwerp in uw mailbox. In de mail staat ook een prijsindicatie voor de bouw van de hele website.
  4. Na beoordeling van het ontwerp kunt u de samenwerking voortzetten of kosteloos beëindigen. Een mailtje is voldoende.
 

Direct aanvragen!

Telefonische briefing plannen.

Vul het terugbelformulier in en ik bel u op het voor u ideale tijdstip.

5/5
Sinds 2017 werkt Stichting Epop samen met Gerrit. Hij heeft voor ons de huisstijl ontwikkelt en websites gebouwd volgens onze wensen. Het fijne aan Gerrit is zijn enorme enthousiasme over onze visie en dat hij dat weet te vertalen in de diverse uitingen die hij voor ons ontwikkelt. Daarnaast wordt door ons geleverde informatie snel en accuraat verwerkt. En met Gerrit is het altijd gezellig, dat vinden wij ook belangrijk.
Iwan Jonker
Epe
5/5
Onze ervaringen met Gerrit zijn uitermate positief. Hij levert hoogwaardige kwaliteit en prima service. Gerrit is daarnaast erg snel met het maken van aanpassingen of nieuwe ontwerpen. Dit vinden wij erg prettig. Daarbij denkt hij ook echt met je mee, komt met nieuwe ideeën en slimmigheden. Kortom, flexibel, snel, hoge servicegraad. Wij kunnen Gerrit van harte aanbevelen.
Pim Kemper
Zwolle
5/5
Ik vond het een behoorlijke uitdaging om een website te maken over het boek (over het leven) van mijn heeroom Dirk Schut. Met behulp van Gerrit is dat uitstekend gelukt. Duidelijkheid m.b.t. de kosten vooraf en Gerrit heeft goede suggesties voor de inhoud van de website en een goed gevoel voor de vragen van de klant.
Martha Lambrechts
Amstelveen
5/5
Het starten van mijn eigen praktijk vond ik een mooie periode. De samenwerking met Gerrit kijk ik zeer positief op terug! Hij is zeer gedreven en betrokken en heeft een goed oog voor details. De wensen van de klant staan centraal en hij denkt efficiënt mee naar goede oplossingen. Het is mooi om te zien dat hij een grote passie heeft voor zijn vak en dit uit zich in mooie resultaten! Bedankt Gerrit!
Hester Wagenaar
Nunspeet