Lenteactie Website Op Maat

Profiteer van 20% korting op het ontwerp en de bouw van jouw unieke website

Het is voorjaar is begonnen, het weer wordt warmer. Alles komt tot bloei en ook als ondernemer wil je dit voorjaar en de zomer scoren op het internet. Daarom kun je ieder jaar profiteren van onze lenteactie Website Op Maat. Wij bouwen voor jou een custom made website met een flinke lentekorting. We leveren jouw website binnen 4 weken af en bieden 4 weken nazorg.

Acties nog geldig:
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Website Op Maat

Normale prijs: € 2.625,-

Nu met 20 % korting

€ 2.100,-

Wil je meer of minder pagina’s, andere opties of voorwaarden? Neem contact met ons op en we geven jou een mooie lenteprijs!

Gratis adviesgesprek

Vraag en antwoord

Wat wordt er bedoelt met 'Een website op maat'?

Een website op maat betekent dat we een website maken conform jouw wensen m.b.t. ontwerp, lay-out en functionaliteiten. De website is daardoor flexibel. Restyling, aanpassingen en/of uitbreidingen zijn in de toekomst makkelijk te doen.

De prijs voor een extra pagina is afhankelijk van de hoeveelheid extra pagina’s, de lengte en complexiteit. Een simpele informatiepagina kost veel minder tijd dan een pagina met animaties, video’s, slideshows, formulieren, ed. In een adviesgesprek bespreken we jouw wensen zodat we jou de meest voordelige prijs kunnen aanbieden.

Natuurlijk kan dat. Wil je een chat of review applicatie? Of Zoom of reserveringsformulier? Geef gerust aan wat je wensen zijn. We maken het voor je en natuurlijk met dezelfde kortingen.

Het werkt heel gemakkelijk. Nadat we akkoord zijn over de prijs en voorwaarden voor de ontwikkeling van jouw nieuwe website maken we een proefontwerp voor de homepage op onze testservers. Binnen 5 werkdagen sturen we jou een e-mail met de link naar het proefontwerp. Na beoordeling van het proefontwerp heb je de vrijheid om de samenwerking voort te zetten of kosteloos te beëindigen. Een simpel mailtje volstaat. Dus je loopt geen (financiële) risico’s.

Het onderhoud van een website is serieus werk en als een niet-deskundig persoon dit doet dan neemt dat risico’s met zich mee. Denk daarbij aan bugs van plug-ins, gaten in de beveiliging, malware en in het ergste geval een hack. Wij zijn specialisten en hebben up-to-date kennis van WordPress, plug-ins, widgets en techniek. We lossen problemen snel op die kunnen ontstaan voor, tijdens en na het onderhoud. Met een onderhoudspakket worden deze problemen zonder extra kosten opgelost. Dat bespaart jou veel tijd en geld.

Jazeker, we bieden SEO Basic en SEO Pro. Tijdens een adviesgesprek geven we je graag meer informatie over deze gespecialiseerde diensten.

Na aflevering van de website breekt er een periode aan van 4 weken testen. We nemen jouw website meerdere malen grondig door. Eventuele fouten en storingen worden kosteloos opgelost.

De prijzen en tarieven zijn volledig transparant. Geen verborgen kosten!
Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.