Lenteactie Webshop Op Maat

Profiteer van 20% korting op het ontwerp en de bouw van jouw unieke webshop

Het is weer tijd voor onze lenteactie Webshop Op Maat. Profiteer van een flinke lentekorting op het ontwerp en ontwikkeling van jouw webwinkel. Wij leveren jouw webshop kant en klaar af, je kun direct beginnen met het verkopen van jouw producten en/of diensten.

Acties nog geldig:
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Webshop Op Maat

Normale prijs: € 3.250,-

Nu met 20 % korting

€ 2.600,-

Wil je meer of minder pagina’s, andere opties of voorwaarden? Neem contact met ons op en we geven jou een mooie lenteprijs!

Gratis adviesgesprek

Vraag en antwoord

Wat wordt er bedoelt met 'Een webshop op maat'?

Een webshop op maat betekent dat we informatiepagina’s en WooCommerce pagina’s zoals winkelpagina’s, winkelmandjes, productpagina’s, afrekenpagina’s, ed. ontwerpen en ontwikkelen volgens jouw specifieke wensen.

Je kun direct beginnen met online verkopen. We leveren de webshop kant en klaar bij jou af. Alles wordt op maat gemaakt en correct ingesteld zoals, winkeladres, categorieën, filters, attributen, betaalopties, BTW tarieven, verzendkosten, verzendzones, e-mailafhandeling, autoresponders. We plaatsen ook de eerste 10 producten voor jou. Vervolgens geven we jou een gratis workshop ‘Beheer Webshop’ zodat je daarna zelf makkelijk producten kunt toevoegen.

Informatiepagina’s zijn pagina’s die geen webshoppagina’s zijn. Dus die louter informatief zijn. Denk daarbij aan pagina’s zoals, over ons, klantenservice, FAQ, contact, ed. De prijs voor een extra informatiepagina is namelijk afhankelijk van de lengte en complexiteit. Een simpele informatiepagina kost veel minder tijd dan een pagina met animaties, video’s, slideshows, formulieren, ed. In een adviesgesprek bespreken we jouw wensen zodat we jou de meest voordelige prijs kunnen aanbieden.

Natuurlijk kan dat. Wil je een chat of review applicatie? Of Zoom of reserveringsformulier? Of wil je liever een affiliate webshop? Geef gerust aan wat je wensen zijn. We maken het voor je en natuurlijk met dezelfde kortingen.

Het werkt heel gemakkelijk. Nadat we akkoord zijn over de prijs en voorwaarden voor de ontwikkeling van jouw nieuwe webshop maken we een proefontwerp voor de homepage en shoppagina op onze testservers. Binnen 5 werkdagen sturen we jou een e-mail met de link naar het proefontwerp. Na beoordeling van het proefontwerp heb je de vrijheid om de samenwerking voort te zetten of kosteloos te beëindigen. Een simpel mailtje volstaat. Dus je loopt geen (financiële) risico’s.

Het onderhoud van een webshop is serieus werk en als een niet-deskundig persoon dit doet dan neemt dat risico’s met zich mee. Denk daarbij aan bugs van plug-ins, gaten in de beveiliging, malware en in het ergste geval een hack. Maar denk ook aan uitval van de webshop doordat het onderhoud niet of gebrekkig is gedaan. Wij zijn specialisten en hebben up-to-date kennis van WordPress, WooCommerce, plug-ins, widgets en techniek. We lossen problemen snel op die kunnen ontstaan voor, tijdens en na het onderhoud. Met een onderhoudspakket worden deze problemen zonder extra kosten opgelost. Dat bespaart jou veel tijd en geld.

Jazeker, we bieden SEO Basic en SEO Pro. Tijdens een adviesgesprek geven we je graag meer informatie over deze gespecialiseerde diensten.

Na aflevering van de webshop breekt er een periode aan van 4 weken testen. We nemen jouw webshop meerdere malen grondig door. Eventuele fouten en storingen worden kosteloos opgelost.

De prijzen en tarieven zijn volledig transparant. Geen verborgen kosten!
Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.